Mikrobioloģiskais ieraugs zāles skābbarībai ar sausnas saturu 25-35 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
MAGNIVA Classic + Sil-All sastāvā esošā 3 baktēriju celmu kombinācija, efektīvi ieskābē grūti skābējamas masas ar zemu sausnes saturu.
Trīs baktēriju celmu kombinācija strauji pazemina pH skābējamā masā līdz 3,8. Straujais fermentācijas process ļauj iegūt kvalitatīvu skābbarību, samazinot barības vielu un sausnes zudumus.
Sastāvs:
P. acidilactici CNCM I-3237 200 000 CFU/g skābējamās masas
P. pentosaceus NCIMB 12455 200 000 CFU/g skābējamās masas
L. plantarum CNCM MA 18/5U 100 000 CFU/g skābējamās masas
Beta-glikanāze 20 000 IV/g EC 3.2.1.6
Ksilanāze 30 000 IV/g EC 3.2.1.8
Ieguvumi:
Deva: 200 g (1 fasējums) uz 100 t skābējamās masas.
 
												Kukurūzas masas skābēšanai ar sausnas saturu virs 30 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
 
												Kukurūzas masas skābēšanai ar sausnas saturu virs 30 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
 
												Mikrobioloģiskais ieraugs zāles skābbarībai ar sausnas saturu 25-35 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
 
												Aerobi nestabilām skābējamām masām: cukuriem bagātām stiebrzālēm ar sausnas saturu virs 25%, mitriem kukurūzas graudiem ar mitrumu līdz 30%.
Iepakojums: 100 g
Ražotājs: Lallemand
 
												Mikrobioloģiskais ieraugs stiebrzāļu un tauriņziežu skābbarībai ar sausnes saturu virs 30%.
Iepakojums: 100, 200 g
Ražotājs: Lallemand
 
												Bioloģiskajām saimniecībām: ieraugs zāles skābbarībai ar sausnes saturu virs 30%.
Iepakojums: 100 g
Ražotājs: Lallemand
 
												Nora Bērziņa
Plēves un konservanti
(+371) 26449969