"Dzirnavnieks", Stropi
Tālr.: (+371) 20021025
Darba laiks*:
Darba dienās: 8:00-17:00;
Se., Sv.: Slēgts
*Ražas laikā darba laiki tiek pielāgoti
novākšanas intensitātei.
Mēs iepērkam:
standarta prasības katrai kvalitātes grupai jeb kategorijai
KVIEŠI | MITRUMS % (max) |
PIEMAISĪJUMI % (max) |
PROTEĪNS % (min) |
LIPEKLIS % (min) |
TILPUMMASA |
KRIŠANAS |
PĀRTIKAI (Ekstra) | 23.0 | - | 14.5 | 30 | 78.0 | 280 |
PĀRTIKAI (1. grupa) | 23.0 | - | 14.0 | 28 | 77.0 | 270 |
PĀRTIKAI (2. grupa) | 23.0 | - | 12.5 | 25 | 76.0 | 250 |
PĀRTIKAI (3. grupa) | 23.0 | - | 11.5 | 22 | 75.0 | 230 |
LOPBARĪBAI | 23.0 | - | - | - | 72.0 | - |
BĀZES RĀDĪTĀJS % | 14.0 | 1.0 | - | - | - | - |
MIEŽI | MITRUMS % (max) |
PIEMAISĪJUMI % (max) |
TILPUMMASA kg/hl (min) |
DĪGUŠIE GRAUDI % (max) |
CITU GRAUDU |
LOPBARĪBAI | 23.0 | - | 62.0 | 6.0 | 10.0 |
BĀZES RĀDĪTĀJS % | 14.0 | 1.0 | - | - | 6.0 |
RAPSIS | MITRUMS % (max) |
PIEMAISĪJUMI % (max) |
EĻĻA % (min) |
BIOMASAI | 17.0 | - | 40.0 |
BĀZES RĀDĪTĀJS % | 8.0 | 2.0 | - |
RUDZI | MITRUMS % (max) |
PIEMAISĪJUMI % (max) |
PIEMAISĪJUMI (t. sk. "melnie graudi") % |
TILPUMMASA |
KRIŠANAS |
DĪGUŠIE |
PĀRTIKAI | 23.0 | - | 0.05 | 71.0 | 120 | 1.0 |
LOPBARĪBAI | 23.0 | - | 0.1 | 68.0 | - | 1.0 |
BĀZES RĀDĪTĀJS % | 14.0 | 1.0 | - | - | - | - |
AUZAS | MITRUMS % (max) |
PIEMAISĪJUMI % (max) |
TILPUMMASA kg/hl (min) |
DĪGUŠIE GRAUDI % (max) |
CITU GRAUDU |
PĀRTIKAI (1. grupa) | 23.0 | - | 58.0 | 1.0 | 2.0 |
PĀRTIKAI (2. grupa) | 23.0 | - | 52.0 | 1.0 | 2.0 |
LOPBARĪBAI | 23.0 | - | 48.0 | 6.0 | 10.0 |
BĀZES RĀDĪTĀJS % | 14.0 | 1.0 | - | - | 6.0 |
TRITIKĀLE | MITRUMS % (max) |
PIEMAISĪJUMI % (max) |
TILPUMMASA kg/hl (min) |
DĪGUŠIE GRAUDI % (max) |
CITU GRAUDU |
LOPBARĪBAI | 23.0 | - | 68.0 | 6.0 | 10.0 |
BĀZES RĀDĪTĀJS % | 14.0 | 1.0 | - | - | 6.0 |
Bojāti, slimi un kaitēkļu inficēti graudi, kā arī graudi ar neatbilstošām smakām, krāsu vai piemaisījumiem netiek pieņemti.
Ar fuzariozi, melnplauku inficēti graudi un dzīvi kaitēkļi nav pieļaujami.
Ieskaites svars graudiem, rapsim un pupām tiek aprēķināts, atskaitot no neto svara mitruma un piemaisījuma zudumus (X m.p.), ko aprēķina pēc formulas: X m,p = (100(m2 vai p2 - m1 vai p1))/(100 - m1 vai p1), kur m2 - faktiskais mitrums, %, m1 - bāzes mitrums, %, bet p2 - faktiskie piemaisījumi, p1 - bāzes piemaisījumi, %.
Kvalitātes rādītāji un grupu iedalījums var mainīties atkarībā no ražas gada specifikas.
Gaļina Stepanova
Daugavpils servisa centra vadītāja
(+371) 20021025
Ilze Bākule
Agronome,
reģionālā menedžere
(+371) 29443373
Margita Rautiņa
Agronome,
reģionālā menedžere
(+371) 26665576
Jānis Bārtuļs
Agronoms,
reģionālais menedžeris
(+371) 20472010
Jānis Grebežs
Agronoms,
reģionālais menedžeris
(+371) 25737172
Rolands Kučinskis
Graudu iepirkuma menedžeris
(+371) 26173390