Skābējamai masai ar zemu cukuru līmeni un sausnas saturu virs 30 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Tauriņziežu un stiebrzāļu-tauriņziežu maisījumiem.
Sastāvs:
Lactobacillus plantarum CNCM MA 18/5U (1k) > 7,50 x 1010 CFU/g
Pediococcus acidilactici CNCM 18/5M (1k) > 5,00 x 1010 CFU/g
Beta glikanāze > 5750 IV/g
Ksilanāze > 30 000 IV/g
Ieguvumi:
Deva: 200 g (1 fasējums) uz 100 t skābējamās masas.
Kukurūzas masas skābēšanai ar sausnas saturu virs 30 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Kukurūzas masas skābēšanai ar sausnas saturu virs 30 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Mikrobioloģiskais ieraugs zāles skābbarībai ar sausnas saturu 25-35 %.
Iepakojums: 200 g
Ražotājs: Lallemand
Aerobi nestabilām skābējamām masām: cukuriem bagātām stiebrzālēm ar sausnas saturu virs 25%, mitriem kukurūzas graudiem ar mitrumu līdz 30%.
Iepakojums: 100 g
Ražotājs: Lallemand
Mikrobioloģiskais ieraugs stiebrzāļu un tauriņziežu skābbarībai ar sausnes saturu virs 30%.
Iepakojums: 100, 200 g
Ražotājs: Lallemand
Bioloģiskajām saimniecībām: ieraugs zāles skābbarībai ar sausnes saturu virs 30%.
Iepakojums: 100 g
Ražotājs: Lallemand
Nora Bērziņa
Plēves un konservanti
(+371) 26449969